EĞİTİMCİ MUSTAFA ÇELİK, AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI « Kırşehir Anadolu Haber

EĞİTİMCİ MUSTAFA ÇELİK, AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bu haber 25 Kasım 2023 - 15:10 'de eklendi ve 66 views kez görüntülendi.
‘HAZIRIZ KARARLIYIZ’ SLOGANI İLE YOLA ÇIKAN ÇELİK: “ŞEHRİMİZİ BÖLGENİN ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
Ak Parti’den Kırşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan eski milli eğitim müdürlerinden Mustafa Çelik, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
‘Hazırız kararlıyız’ sloganı ile yola çıkan Ak Parti’den Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan eğitimci Mustafa Çelik, “Halkımızın ve partimizin desteği ile şirin Kırşehir’imizi bölgenin çekim ve cazibe merkezi yapacağız” dedi.
ÇELİK: “DAHA YAŞANABİLİR BİR KIRŞEHİR İNŞA ETMEK İÇİN ADAY OLDUM”
Belediye Başkan Adayı olma gerekçelerini anlatan Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Çelik, “Doğup büyüdüğüm memleketim olan Kırşehir’e hizmet etmek, bugüne kadar çalışma hayatımdan edindiğim bilgi ve birikimimi gönül verdiğim ve mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti’nin hizmet sevdası ve iktidar desteği ile birleştirip daha güzel, daha yaşanabilir bir Kırşehir inşa etmek için Kırşehir Belediye Başkanlığına aday olmak istiyorum” diye konuştu.
ÇELİK: “KIRŞEHİR’İMİZİ GÜNEŞ GİBİ PARLATMAYA TALİBİZ”
Kırşehir ve Kırşehir’in problemleri ve çözüm yollarını çok iyi bildiğine işaret eden Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bu ilin güzel insanları; Ahmet Yesevi’nin Türklük bilinciyle, Ahi Evran, Şeyh Edebali’nin İslam şuuru ile üç alperenlerin sevgi, saygı, iş ahlakı ile Yunus Emre’nin gönül sevgisi, Aşık Paşanın divanı ve Cacabey’in ilmi ve irfanı ile Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş meşalesi ışığı ile büyümüşlerdir. Çekiç Ali, Muharrem Ertaş ve bozkırın tezenesi Neşet Ertaş’ın bozlakları ile yoğrulmuşlardır.
“Hoşgörü, sabır, metanet ve ilim öğreticisi mesleği olan bir eğitimci olarak ilimize 35 yıl hizmet vermenin şerefini ve gururunu yaşadım. İlimize belediye hizmetlerinde bugüne kadar canla başla çalışan tüm belediye başkanlarımıza ve tüm belediye çalışanlarına şükranlarımı arz ederim.
“Ülkemizin en müstesna değerlerini bağrında saklayan ilimizi Ahi Evran’ın torunları olarak ticarette, üretimde Ankara ile Kayseri arasında sıkışmış olan Kırşehir’imizi sizlerin desteğiyle güneş gibi parlatmaya talibiz.
“En çok Avrupa’da çalışanı ve yaşayanı olan ilimizi ülkemizin kültürel ve ticaret üstü yapmaya talibiz. Yeni bir atılım yeni bir değişim ile genç, dinamik kadrolarımıza güveniyoruz. Ülkemizin 22 altın yılına damgasını vuran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Partimizin iktidar olan kadrolarıyla, ilimizi bölgenin kültürel ve ekonomik olarak en zengin ili bölgenin çekim merkezi ve cazibe merkezi yapmaya çalışacağız.
“Sizlerin vereceği destekle, güçle belediye başkanlığına AK Partiden Aday Adaylığımı Kırşehir’imizin kendi güzel, özü güzel, sözü güzel, merhameti, hoş görüsü ile ilim irfan sahibi olan halkımıza saygılarımla arz ederim”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.