CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HATAY’DA « Kırşehir Anadolu Haber

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HATAY’DA

Bu haber 20 Şubat 2023 - 18:09 'de eklendi ve 177 views kez görüntülendi.
   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay AFAD İl Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı açıklamada, “Şehirlerimizin tamamını konutuyla, iş yeriyle, sanayisiyle, tarımıyla, tarihî ve kültürel değerleriyle en küçük bir gerilemeye, en küçük bir ihmale mahal vermeden yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.
“Şehirlerimizin tamamını yeniden ayağa kaldıracağız”

“VATANDAŞLARIMIZI BİR YIL İÇİNDE İNŞA EDECEĞİMİZ SAĞLAM KONUTLARINA TAŞIMAYA BAŞLAYACAĞIZ”

“Deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımız şundan emin olsun” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu: “Şehirlerimizin tamamını konutuyla, iş yeriyle, sanayisiyle, tarımıyla, tarihî ve kültürel değerleriyle en küçük bir gerilemeye, en küçük bir ihmale mahal vermeden yeniden ayağa kaldıracağız. Hiçbir vatandaşımızı, ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma ne de geleceğini inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız. Sadece bizim değil, insanlığın ortak miraslarını bünyesinde barındıran bu bölgeye, devlet ve millet olarak hep birlikte sahip çıkacağız. Sağlam ve az hasarlı binalarda hayatın normalleşmesini sağlayacak adımları atıyoruz. Çadır kentlerde ve konteyner kentlerde barınan vatandaşlarımızı bir yıl içinde inşa edeceğimiz sağlam, güvenli, huzurlu konutlarına taşımaya başlayacağız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.