Coşkulu Fener Alayı ve Cumhuriyet Resepsiyonu « Kırşehir Anadolu Haber

Coşkulu Fener Alayı ve Cumhuriyet Resepsiyonu

Bu haber 30 Ekim 2023 - 15:52 'de eklendi ve 58 views kez görüntülendi.

Cumhuriyetimizin 100. yaşında Valiliğince tertip edilen “Fener Alayı” yürüyüşü İlimiz protokolü, gençlerimiz ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile coşkuyla gerçekleştirildi.

Valilik önünden başlayıp Kalede sona eren Fener Alayına binlerce vatandaşımız marşlarla eşlik etti. Kalede İstiklal Marşımızın okunması ile sona eren etkinlikte ise bayrağımız göndere çekildi ve Zeybek oynandı.

Fener Alayının ardından Vali H. Mete Buhara ve eşi tarafından Kabul Töreni düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Valimiz Sayın H. Mete Buhara ve eşi tarafından verilen Kabul Törenine şehit ailelerimiz, gaziler, ilimiz protokolü, değerli büyüklerimiz, engelli kardeşlerimiz, muhtarlarımız, meslek grupları, STK temsilcileri, hayırseverler ve sporcu gençlerimiz katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.