ÇİÇEKDAĞ BELEDİYESİ’NDEN İSKENDERUN’A YARDIMLAR DEVAM EDİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

ÇİÇEKDAĞ BELEDİYESİ’NDEN İSKENDERUN’A YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Bu haber 11 Şubat 2023 - 20:12 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.

   Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Halkımız tarafından yapılan yaşam malzemesi (battaniye, ısıtıcı, su, çocuk bezi, kışlık kıyafer, kuru gıda vs.) yardımlarını, Valiliğin koordinesinde İskenderun’a ulaştırmak için, 3 araçla yola çıkarttıklarını söyledi.

Başkan Hakanoğlu, Yarın da 2 araç yaşam malzemesi yola çıkaracaklarını belirtirken, halkımızın yardımlarını Belediye Hayır Evimize ulaştırmaya devam etmelerini istedi.

   Başkan Hakanoğlu, Devletimiz bütün imkanları ile seferber olmuş AFAD ve benzeri kurumları ile sahada çalışmaları yürütmektedir. Bizler de Çiçekdağı Belediyesi olarak ilgili kurumlarımızla koordinasyon kurarak bölgede acil ihtiyaç duyulan hızlı ve kolay tüketilecek ürünlerimizden 3 araçla yola çıkarmak üzereyiz. Her bir bağışçımıza bu milletin şerefli bir ferdi olarak ortaya koyduğu bu duyarlılık için teşekkürlerimi sunuyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

İnşallah yardımlarımızın devamı da gelecek. dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.