CHP’li başkandan Erdoğan’a hakaret! « Kırşehir Anadolu Haber

CHP’li başkandan Erdoğan’a hakaret!

CHP’lilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de Gaziemir Belediye Başkanı Arda’nın hakaretleri ortaya çıktı.

Bu haber 13 Mart 2020 - 11:47 'de eklendi ve 293 views kez görüntülendi.

CHP’de Cumhurbaşkanını hedef alan skandallara yenisi eklendi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği sözlerin yankısı sürerken İzmir Gaziemir’in CHP’li Belediye Başkanı Halil Arda’nın da hakarete varan paylaşımları ortaya çıktı. Gaziemir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Atmaca tarafından bu paylaşımlar meclis gündemine taşındı.

Uğur Atmaca, “Halil Arda’nın sosyal medya hesaplarından bizim elde ettiğimiz ekran görüntüleri vardı. Bununla ilgili CİMER’e başvuruda bulunduk. Savcılığa belgeleri teslim ettim. Dolasıyla bu adamın hem Cumhurbaşkanımıza hem milli manevi değerlerimize her türlü hakarette bulunan sosyal medya paylaşımları var. Biz de bu kişinin ceza alması konusunda sonuna kadar elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” dedi.

Yenişafak

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.