CHP KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI « Kırşehir Anadolu Haber

Engelliler Haftası

YEREL HABERLER

CHP KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Bu haber 10 Şubat 2024 - 14:43 'de eklendi ve 64 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Kırşehir Adaylarını görkemli bir törenle tanıttı. Bütün adayların yaptıkları ve yapacakları projeler dev LED ekranda yansıtılarak Kırşehir Halkı’na sunuldu. Kalabalık bir partilinin katılımıyla Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde yapılan program CHP’nin Kırşehir’de bir gövde gösterisine dönüştü.

MHP’de 2 dönem Kaman Belediye Başkanlığı yapmış olan, şimdi ise CHP’den aday olan Kaman’ın sevilen simalarından, Şifa İnşaat sahibi Erhan Talu’ya farklı bir ilgi olduğu gözlerden kaçmadı.

Program sonunda Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun dev LED Ekranda yaptığı ve yapacakları projeleri seyircilere sunması büyük ilgi topladı.

Diğer İlçe belediyelerine Büyükşehir Belediyesi olarak yardımlarının devam edeceğini belirtmesi ilçe belediye başkan adaylarında memnuniyet yarattı.

Adayların ve il genel meclis üyelerinin topluca resim çekinmeleriyle program sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.