CESARETTEPE KAHRAMANLIK PARKI VE MEHMET ÇAVUŞ ANITI AÇILIŞI YAPILDI « Kırşehir Anadolu Haber

CESARETTEPE KAHRAMANLIK PARKI VE MEHMET ÇAVUŞ ANITI AÇILIŞI YAPILDI

Bu haber 21 Mart 2024 - 16:12 'de eklendi ve 34 views kez görüntülendi.

      Cesarettepe Kahramanlık Parkı ve Çanakkale Cephesi’nin en meşhur kahramanlarından birisi olan Mülazım (Teğmen) Mehmet Çavuş, nam-ı diğer Kırşehirli Mehmet Çavuş Anıtı’nın Açılış Töreni 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 21.00’da gerçekleştirildi.

     18 Mart 2024 Pazartesi günü; Kayseri-Ankara yolu, Âşıkpaşa Türbesi yanında bulunan, Çanakkale Şehitleri temalı, Mehmet Çavuş Cesarettepe Kahramanlık Parkı ve Mehmet Çavuş Anıtı açılışına Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Baran Genç, Milletvekili Metin İlhan, diğer siyasi parti temsilcileri, Kent Konseyi, Şehir ve Gazi Dernekleri, STK’lar, ADD, ÇYDD, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri Çanakkale Kahramanımız Mehmet Çavuş’un torunu Mehmet Canpolat ve aile üyeleri ile birlikte çok sayıda hemşehrimizin katıldığı gözlendi.

      Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Çanakkale Kahramanımız Mehmet Çavuş’un torunu Mehmet Canpolat ve Milletvekili Metin İlhan’ın konuşmalarını takiben Mehmet çavuş Anıtı’nın açılışı gerçekleştirildi.

      Açılışın ardından Mehteran Takımı eşliğinde Cacabey Meydanı’na kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Cacabey Meydanı’nda da Çanakkale Zaferi’nin simgelerinden olan Şekersiz Üzüm Hoşafı ile Tuzsuz Mayasız Ekmek dağıtımı yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.