C.H.P. KIRŞEHİR TEŞKİLATI AK PARTİ İL BAŞKANINA İSYAN ETTİ « Kırşehir Anadolu Haber

C.H.P. KIRŞEHİR TEŞKİLATI AK PARTİ İL BAŞKANINA İSYAN ETTİ

Bu haber 27 Mayıs 2021 - 21:38 'de eklendi ve 290 views kez görüntülendi.
KIRŞEHİR KAMUOYUNUN DİKKATİNE
Bir süredir AKP İl Başkanı Seher ÜNSAL Hanımefendinin yayınladığı videoları ve basın açıklamalarını takip ediyoruz.
Seher Hanım ile AKP’nin son döneminde beraber belediye meclis üyeliği yapmıştık. Kendisini iyi tanırım. Yalnız kendilerine bazı hatırlatmalar yapmak isterim. Sayın başkan, Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin EKİCİOĞLU ile alakalı eleştirilerini sıralamış fakat kendi dönemlerini çabuk unutmuşa benziyor.
Dönemin belediye meclis üyelerine 202 Milyon TL olarak açıkladıkları belediye borcunun 562 Milyon TL olduğunu ne çabuk unuttunuz?
Sahte diploma ibraz edip kadro verdiğiniz, hiçbir özelliği olmayan torpilli adamlarınızın asgari ücret 2.324 TL iken 9.000 TL aldığını ne çabuk unuttunuz?
Kadın ve Gençlik Kollarınızın, özel kalem müdürlüğünden yiyip içtikleri binlerce lirayı, müdürlerin evlerine Ağalar Konağından giden baklava, börekleri ne çabuk unuttunuz?
CHP’li belediye 2 yılda 1 tane özel kalem müdürü atayamazken, özel kalem müdürlüğü kadrosundan memur yaptığınız 14 torpilli adamınızı ne çabuk unuttunuz?
İki yıl boyunca çile çektirdiğiniz Ankara ve Terme Caddesi esnafını ne çabuk unuttunuz?
Yarım bıraktığınız Şehir İçi Dolmuş durağı projesini ne çabuk unuttunuz?
Şehrin göbeğine hançer gibi sapladığınız hükümet konağı yerine yurt binasını ne çabuk unuttunuz?
Milli Eğitim Müdürü atanacağı zaman Milletvekiliniz ile ayrı ayrı adamlar için Milli Eğitim Bakanlığı’na gittiğinizi ne çabuk unuttunuz?
Şehrin en yüksek puanlı lisesi olan Fen Lisesinin süresi dolan müdiresinin görev süresini uzatabilmek için okulun adını değiştirdiğinizi ne çabuk unuttunuz?
Eski hastanenin yeri boş dururken,üstelik dönemin AKP milletvekili Mikail Arslan tarafından projesi tamamlanmışken iptal ettirdiğinizi, yeni hastane binası dururken, sırf bazılarınızın arsaları değerlenecek diye devlet hastanesini şehir dışına taşımak istediğinizi ne çabuk unuttunuz?
2018 Sonunda teslim etmesi gerekirken, bugüne kadar teslim etmeyen Bağbaşı TOKİ müteahhitini ne çabuk unuttunuz?
Kendi döneminizde karayolları kanununa aykırı bir şekilde, yola sıfır yaptığınız ucube terminal binasını ne çabuk unuttunuz?
Çift maaş alan personelden bahsetmişsiniz; kendi döneminizde belediyenin çeşitli birlik ve şirketlerinden 3-4 maaş alan müdürlerinizi ne çabuk unuttunuz?(Döneminizin muhasebe müdürü,şimdi AKP’li bir ilçe belediyesinde başkan yardımcısı olan arkadaşınız hatırlamanızda yardımcı olabilir.)
Personelin ekmeğinden bahsetmişsiniz;15 yıl boyunca ekmekle nasıl oynanacağının kitabını yazdığınızı ne çabuk unuttunuz?(Yoksa size istihbarat sağlayan personelinizin yeri değişti diye mi rahatsızsınız?)
Bu arada unutmadan 128 nerede?
Saygılarımla…
CHP Kırşehir İl Başkanı
Ecz. Şeref Baran GENÇ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.