BOZTEPE BELEDİYE BAŞKANI TAKAN’DAN 18 MART MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

BOZTEPE BELEDİYE BAŞKANI TAKAN’DAN 18 MART MESAJI

Bu haber 18 Mart 2021 - 22:17 'de eklendi ve 322 views kez görüntülendi.

  Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin TAKAN, mesajında Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin kaderiyle birlikte, dünya tarihinin seyrini de değiştiren en önemli olaylardan biri olduğunu belirterek, ‘Çanakkale, bir devrin kapanıp bir devrin başladığı yerdir’ dedi.

      Çanakkale Savaşı’nın Türk vatanını işgal ederek Türk milletini yok etme emellerini taşıyan dönemin en güçlü devletlerine karşı verildiğini ifade eden Belediye Başkanı TAKAN, şöyle dedi.

        ‘Çanakkale Savaşı bir ‘var olma savaşıdır’. Aziz şehitlerimiz bundan 106. yıl önce canları pahasına bu güzel yurdu bizlere bırakmak için düşman ordularına karşı mücadele etmiştir. Bu zafer, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milleti’nin neleri başarabileceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Türk milleti Çanakkale’de, bütün yokluklara ve zorluklara karşı imkânsızı başarmış, canı ve kanı pahasına çok uluslu büyük bir güce “dur” diyerek, bağımsızlığımızı hedef alan tehditlere geçit vermemiştir.

        Çanakkale’de kazanılan zafer, tüm dünyaya “Çanakkale geçilmez” gerçeğini kabul ettirmiş ve kahraman Türk Milleti’nin varlığını yeniden ortaya koymuştur. Çanakkale zaferi; askerlerine “Taarruzu değil, Ölmeyi” emreden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, vatan ve milletin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden binlerce şehidimizin, Onbinlerce Gazimizin, Analarımızın, Bacılarımızın, topyekûn Türk milletinin zaferidir. Çanakkale, Vatan ve Millet sevgisinin, Birlik ve Beraberlik ruhunun, İnancın ve Azmin, taktik ve dehanın zaferidir. Çanakkale Zaferi Türk’ün gücünü dünyaya duyuran bir destandır.

        Belediyen Başkanı Hüseyin TAKAN, Bu duygularla, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Türk milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Ebediyete intikal eden ve hayatta olan Kahraman Gazilerimizi Şükranla anıyor, Saygılarımı sunuyorum dedi.

HÜSEYİN TAKAN 

BOZTEPE BELEDİYE BAŞKANI 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.