BOZKIRIN YİĞİTLERİ KOCA YÜREKLİ ŞAMPİYONLAR VAAAROLUN « Kırşehir Anadolu Haber

AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BOZKIRIN YİĞİTLERİ KOCA YÜREKLİ ŞAMPİYONLAR VAAAROLUN

Bu haber 02 Mayıs 2021 - 22:08 'de eklendi ve 434 views kez görüntülendi.

KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR 2  SERİK BELEDİYE SPOR 1

Kırşehir’de ahi stadyumunda oynanan maçta, Kırşehir belediye spor ile serik belediye spor arasındaki müsabakada kırşehir belediye spor 2  –  1  galip  gelerek maçı sonlandırdı.
bedava bonus veren siteler
Şehrimize galibiyet coşkusunu yaşatan ekibin gollerini MEHMET ALADİNOĞLU ve ÜSTÜN BİLGİN attılar. Şampiyonluk yolunda bütün engeller aşılarak mutlu sona ulaşidı.

Kırşehirin uzun zamandır beklediği bu mutluluğu, esnaflar ve vatandaşlar  şehrin her tarafına astıkları  takımın bayrakları ve destekleriyle taçlandırdılar.

Kırşehir belediye başkanı SELAHATTİN EKİCİOĞLUNA,  KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR İDARECİLERİNE, FUTBOLCULARINA,  emeği geçen ve katkı sunan herkese sonsuz teşekürler. Yolunuz açık olsun asıl zorluk bundan sonra başlıyor.

BU MEMLEKET SİZİ UNUTMAYACAK BOZKIRIN YİĞİTLERİ, KOCA YÜREKLİ ŞAMPİYONLARIMIZ.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig