BOZKIRIN SULTANLARI BAŞARIYA KOŞUYOR « Kırşehir Anadolu Haber

AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BOZKIRIN SULTANLARI BAŞARIYA KOŞUYOR

Bu haber 01 Mart 2021 - 17:27 'de eklendi ve 571 views kez görüntülendi.

19-21 Mart 2021 tarihlerinde İlk etabı Rize’de gerçekleştirilecek olan ve 9 takımın bulunduğu Kadınlar 2. lig  Göksu Akyel sezonunda mücadele eden  Kırşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı antrenmanlarına dolu dizgin devam ediyor. Öncelikli hedeflerinin 1.lige yükselmek için grubu lider olarak tamamlamak istediklerini belirten sporcular; birlik ve beraberlik içerisinde Kırşehir’i ve Kırşehir Belediyesi’ni spor alanında en iyi şekilde temsil ederek hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade ederek desteklerinden dolayı başta Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Belediye yetkililerine ve antrenörlerine teşekkürlerini bildirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig