BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU, HOBİ BAHÇELERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI « Kırşehir Anadolu Haber

BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU, HOBİ BAHÇELERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Bu haber 07 Aralık 2023 - 16:02 'de eklendi ve 42 views kez görüntülendi.

Kır-Köy Kampüsü projesinin yanında Belediyeye ait arazide anda arazi düzlemesi yapılan ve üzerinde 60 adet Hobi Bahçesi bulunacak olan alanla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi, Kırşehir Belediyesi olarak Hobi bahçelerini de hayata geçiriyoruz. İhalesini yaptık ve firmaya da yer teslimi yapıldı. Şu anda ise arazi düzlemesi yapılıyor. Yapmayı planladığımız 60 adet Hobi Bahçesinde şebeke suyu değil; bölgede yaptığımız sondaj ile doğal olarak karşılanacak ve elektriğini de kendi çatılarında oluşturulan panellerden alacağız.

Rezerve alan talep görürse yaklaşık 130 bin metre karelik bir alanı daha burada Hobi Bahçesi yapmak için hayata geçireceğiz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.