BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR « Kırşehir Anadolu Haber

BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Bu haber 07 Mayıs 2024 - 19:01 'de eklendi ve 21 views kez görüntülendi.

                31 Mart mahalli idareler seçiminde yeniden Kırşehir Belediye Başkanı seçilen ve görevine kaldığı yerden devam eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

            6 Mayıs 2024 Pazartesi günü sırasıyla Kırşehir Çiğdem gazetesi sahibi Salih Güner ve gazete ortağı Sait Yanık, tüm gazete emekçileriyle birlikte; Kırşehir Haber 24 Haber Portalı sahibi Alparslan Demirbaş ve gazeteci yazar Adnan Yılmaz, Halk Bankası Müdürü Arzu Şanlı, Mucur Esnaf Odaları Başkanı Fatih Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

        Ziyaretlerin ardından Süper Lig’e yükselerek göğsümüzü kabartan Kırşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı teknik heyeti ve yönetimi, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ederek Başarı Plaketlerini paylaştılar. Başkanımız Ekicioğlu, Süper Lig’de takımımıza başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.