BEKTAŞ AYDOĞAN İYİ PARTİDEN A.ADAYI OLDU « Kırşehir Anadolu Haber

BEKTAŞ AYDOĞAN İYİ PARTİDEN A.ADAYI OLDU

Bu haber 23 Mart 2023 - 12:53 'de eklendi ve 165 views kez görüntülendi.

28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ A. ADAYI BEKTAŞ AYDOĞAN;

Kıymetli Hemşerilerim,

antalya haber
box bilişim
haber antalya
antalya webtasarım
antalya tasarım
seo
antalya haberler

Şirin Kırşehir’imize daha fazla hizmet etmek ve sorunlarına çözüm üretebilmek için 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde İYİ Parti’den Kırşehir Milletvekili Aday Adayı oldum.

Köy Hizmetleri ve İl Özel İdaresinde çeşitli kademelerinde, 11 yılı aşkın süre ise Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundum. Son dönemde sürdürdüğüm Kırşehir İl Özel İdaresindeki mühendislik görevimden istifa ederek, tecrübe ve birikimlerimle memleketimize daha fazla hizmet etmek için hemşerilerimizin yoğun desteği ile bu kutlu yola çıktım.

Görev yaptığım süre boyunca, Kırşehir genelinde önemli projeleri hayata geçirmenin yanı sıra, köylerimize ve kasabalarımızın hepsine ulaşarak taleplerin yerine getirilmesi için çalıştım. Ancak eksik kalan, yapılması memleketimiz için hayati önem taşıyan birçok proje ve yatırım ise son dönemlerde gerçekleşmedi. Kentimizde kısır çatışmalar yaşandı, hizmet yerine sorun üretildi. Özellikle köyde, kasabada yaşayan vatandaşımıza yatırım ve hizmetler ulaşmadı.

Memleketimizin sorunları ile çözümlerini yakinen biliyorum. İşte bu nedenle, Kırşehir genelinde planlanan ama gerçekleştirilmeyen projeler ile milletimizin beklediği hizmetleri, daha önce gerçekleştirdiğim projelerdeki tecrübe ve birikimlerle en kısa sürede hayata geçirmek istiyorum. Onlara daha fazla hizmet götürmek, Kırşehir’imizi yeni yatırım ve projelerle daha yaşanabilir hale getirmek için desteğinizi bekliyorum.

Milletimizin bizi çağırdığı bu zor ve sancılı günleri, birlik ve beraberlik ruhundan kopmadan aşacağız.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ,
BİRLİKTE KAZANACAĞIZ.

BEKTAŞ AYDOĞAN
İYİ Parti 28. Dönem Kırşehir Milletvekili A.Adayı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.