BAŞKAN KILIÇ, MUCUR’DA ADAY ADAYLARIYLA TOPLANDI « Kırşehir Anadolu Haber

BAŞKAN KILIÇ, MUCUR’DA ADAY ADAYLARIYLA TOPLANDI

Bu haber 25 Kasım 2023 - 14:33 'de eklendi ve 60 views kez görüntülendi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Mucur’da belediye başkan aday adaylarıyla bir toplantı yaparak, Mart ayında yapılması düşünülen mahalli idareler seçimleri hakkında değerlendirmede bulundu.
MHP Mucur İlçe Başkanı A. Rıza Budak’ın organize ettiği toplantıya; MHP’den
Mucur Belediyesine Başkan Aday Adayı olan Fatih Yıldırım, Ali Şahin, Fatih Süter, Levent Köksal, Recep Bahadır, Halil Şimşek, Durdu Özen, MHP Merkez İlçe Başkanı Yasin Berktaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaçep İlçe Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, İlçe Ocak Başkanı katıldı.
Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimleri hakkında bilgi veren MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, “Biz büyük bir aileyiz. Toplantımıza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.