BAŞKAN EKİCİOĞLU SÖZ VERDİK YAPIYORUZ « Kırşehir Anadolu Haber

BAŞKAN EKİCİOĞLU SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

Bu haber 11 Nisan 2023 - 13:48 'de eklendi ve 205 views kez görüntülendi.

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU ;

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Çukurçayır Mahallesi Hılla Gölü Kütük Ev’den Karakurt Yolu’na bağlanan güzergâhta Sert Zemin çalışmamız tüm hızıyla sürüyor.

        Bahar günlerinin başlaması ve havaların ısınmasıyla birlikte Kırşehir Belediyesi’nin yol-kaldırım çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığını belirten Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu şunları ifade etti.

       “Girilmedik Mahalle Bırakmayacağız” sloganıyla harekete geçen Kırşehir Belediyesi, bugüne kadar alt yapısını gerçekleştirdiği pek çok noktada sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Atıl vaziyetteki Asfalt Plent Tesisini devreye sokularak gerçekleştirilen çalışmalarda bugüne kadar 132 bin ton sıcak asfalt serimi yapıldı. Şehir merkezindeki yaklaşık 88 kilometrelik yol, sıcak asfalt ile buluştu.

         Bugüne kadar yol yapım çalışması için dokunulmayan pek çok bölgeye el atan Kırşehir Belediyesi ekiplerimiz, vatandaşların mağduriyetini gidererek rahat ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşması gereken bölgelerdeki 310 bin 852 metrekarelik satıh kaplama işlemi gerçekleştirdi. Soğuk asfalt olarak da bilinen çalışma kapsamında 62 kilometre uzunluğundaki yol asfalta kavuşturuldu. Toplamda 150 kilometrelik yol asfaltlandı. Sıcak ve soğuk asfalt serim işlemi bu yıl artarak devam edecek.

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak alt yapı ile birlikte üst yapı çalışmalarına da önem veriyoruz. Geçtiğimiz yaz sonuna kadar ekiplerimiz 400 bin metrekarelik alana kilit parke serimi gerçekleştirdi. Ayrıca yıl için yapılan ihaleyle de yine 480 bin metrekarelik alana kilit parke serim işlemi gerçekleştirilecek.

Biz, göreve geldiğimize Kırşehirli hemşehrilerimiz için daha yaşanılır ve daha modern, alt yapı ve üst yapıları tamamlanmış bir şehir için çalışacağımıza söz verdik ve bu sözümüzü de yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.