BAKAN YARDIMCISI YERLİKAYA, “KIRŞEHİR’E E- SPOR MERKEZİ YAPACAĞIZ” « Kırşehir Anadolu Haber

BAKAN YARDIMCISI YERLİKAYA, “KIRŞEHİR’E E- SPOR MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Bu haber 29 Mart 2024 - 16:18 'de eklendi ve 115 views kez görüntülendi.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, “Hepimizin ortak gayesi milletimize hizmet edebilmek, vatandaşımıza hizmet edebilmek. Devletin imkan ve olanaklarını illerimize, ilçelerimize, vatandaşlarımıza getirebilmektir” dedi.
Bir dizi inceleme ve ziyaret için Kırşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
Kırşehir’e önemli yatırımların kazandırılacağını dikkat çeken Bakan Yardımcısı Yerlikaya, “Kırşehir’e e- spor merkezini en kısa zamanda yapma hazırlıklarına başlayacağız. Kırşehir’e spor salonu yapalım ve yaşam alanı oluşturalım. Bu salon gençlerle yeni ve büyük şampiyonların yetişmesine katkı sağlayacak. Atletizm pisti, okulların bahçesinde spor alanı olmayan yerlere 16 tenis kortu, halı saha ve salon yapacağız” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hangi sözü verdiyse yerine getirdiğini hatırlatan Bakan Yardımcısı Yerlikaya şunları söyledi:
“31 Mart günü Kırşehir’de bir süreç başlayacak Allah’ın izniyle. Kırşehir’imiz bu beş yıllık karanlıktan yeniden aydınlığa, yeniden aklanan bir döneme geçecek. Hepimizin ortak gayesi milletimize hizmet edebilmek, vatandaşımıza hizmet edebilmek. Devletin imkan ve olanaklarını illerimize, ilçelerimize, vatandaşlarımıza getirebilmektir. Çünkü biz AK Parti’yiz, biz Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalı, bu yolda yürüyen insanlarız. Hedefimiz, bize vermiş olduğu bu emaneti layıkıyla yukarıya doğru taşıyabilmek.”
Esnaf ziyareti de gerçekleştiren Bakan Yerlikaya şehrimizden ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.