ATILGAN YILMAZ YİNE YILMADI MUCURA YENİ BİR DEVLET HASTANESİ GELİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

ATILGAN YILMAZ YİNE YILMADI MUCURA YENİ BİR DEVLET HASTANESİ GELİYOR

Bu haber 04 Mayıs 2021 - 23:04 'de eklendi ve 404 views kez görüntülendi.

Belediye başkanı ATILGAN YILMAZ Mucur ahalisi’ne müjdeli haberi verdi. Son derece heyecanla  ve coşkuyla başladığı konuşmasında şunları söyledi.

Bir hayalimiz daha gerçekleşiyor şükürler olsun… İnşaatı başlayan 25 yataklı Mucur Devlet Hastanesinin ruhsatını bugün devlet hastanesi Başhekimi Dr.Fulya AVŞAR KAHYAOĞLU’NA teslim ettik.

İnşaatı başlayan hastanemizin bir an önce bitip ilçemize hizmet vermesi için gece gündüz demeden takip ederek siz değerli halkımızın hizmetine sunacağız.

İlçemize yapılan bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeğini esirgemeyen il başkanımız Sayın Seher ÜNSAL’a milletvekillerimiz Hacı TURAN ve Mustafa KENDİRLİ’ye teşekkür ederim.

Bize inanmaya, bize güvenmeye, bizi desteklemeye devam edin. Sizi hiç bir zaman mahçup etmiyeceğiz ve size müjdeli haberler vermeye devam edecegiz dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.