ATILGAN YILMAZ AK PARTİ’DEN İLK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLAĞINI AÇIKLADI « Kırşehir Anadolu Haber

ATILGAN YILMAZ AK PARTİ’DEN İLK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLAĞINI AÇIKLADI

Bu haber 12 Ekim 2023 - 19:03 'de eklendi ve 238 views kez görüntülendi.

Mucur’da 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan ATILGAN YILMAZ bütün tecrübe ve birikimlerine dayanarak Kırşehir’den aday adayı olduğunu belirtti.

Yerel basınla yaptığı toplantıda Terme Otel’de aday adaylığını açıklarken yerel basının kendisine yardımcı olmasını ve beraber çalışma taleplerini dile getirdi.

Kırşehir için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını ve özveri ile çalışacağını belirten ATILGAN YILMAZ, basın açıklamasında şunları söyledi:

“Anavatanım, baba yurdum ozanlar diyarı şirin Kırşehir’e hizmet etmek için Ak Parti Kırşehir Belediye başkan aday adayı oluyorum. Başbuğ Alpaslan Türkeş’in, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Bilge Lider Doktor Devlet Bahçeli’nin ve Dünya Lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu yolunda yürüdük ve yürümeye de devam ediyoruz. Hep yeni hep ileri seçim sloganımızla bu şehre hizmet etmek için bu kutlu yola çıkıyoruz. Ahi Evran’ın, Cacabey’in, Yunus Emre’nin Aşıkpaşa’nın, Hacı Bektaş-ı Veli’nin, Ahmedi Gülşehir’nin, Büyük Usta Neşet Ertaş’ın memleketi olan kadim şehir Kırşehir için hayallerimiz var…
Ahi Evran, Yenice, Medrese, Aşıkpaşa, Kervansaray, Bağbaşı, Nasuhdede, Güldiken, Bahçelievler, Kuşdilli, Kayabaşı, Kındam, Çukurçayır ve Gölhisar mahallerimizle ilgili projelerimiz var.
Kılıçözü çayı, Dinekbağı, Üçgöz, Güvercinlik, Değirmendere, İmareti, Akbayır’ı ve kaplıcalarıyla bu şehri ilmek ilmek biliyoruz… Suyu sıcak olan bu şehrin insalarının sıcakkanlığı ve mertliği ile Allah dostlarının duasıyla bu şehre son nefesime kadar hizmet edeceğime yemin ediyorum. 15 yıllık belediye tecrübesi, 45 yıldan fazla siyasi tecrübemizle her kesim tarafından kabul gören bir kardeşiniz olarak ak parti Kırşehir belediye başkan aday adayı olarak

BU KUTLU YOLDA BENDE VARIM DİYORUM.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.