ASKIDA FATURA DEVAM EDİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

ASKIDA FATURA DEVAM EDİYOR

Bu haber 28 Mart 2023 - 12:45 'de eklendi ve 166 views kez görüntülendi.

Kırşehir Belediyesi “Askıda Fatura” Dayanışma Kampanyası adıyla ekonomik olarak zor günler geçiren ve su faturasını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız için bir kampanya başlatmıştı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile hayırsever vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören ve Ramazan ayında da devam eden “Askıda Fatura Kampanyası” ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu şunları söyledi:

“Bilindiği üzere Kırşehir Belediyesi olarak “Askıda Fatura” adıyla bir kampanya başlatarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile hayırsever vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören bir uygulamayı hayata geçirmiştik.

Askıda Fatura kampanyamız ile isteyen hayırsever hemşehrilerimiz su faturasını ödeyemeyen ihtiyaç sahibi ailelerimizin su faturasını ödeyebiliyorlar.

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı itibarı ile de hayırsever hemşehrilerimizi ve kurumlarımızı “veren elin alan eli görmediği” bu dayanışma kampanyamıza katılmaya davet ediyor, kampanyaya duyarlı olup dayanışma örneği sergileyen tüm hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum.”

            Belediyemizin  www.kirsehir.bel.tr adresinden Askıda Fatura sekmesine giriş yaparak kampanyaya katlım sağlanabiliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN