AK PARTİ, KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI DÜZENLENEN TÖRENLE AÇIKLADI « Kırşehir Anadolu Haber

Engelliler Haftası

YEREL HABERLER

AK PARTİ, KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI DÜZENLENEN TÖRENLE AÇIKLADI

Bu haber 10 Şubat 2024 - 15:10 'de eklendi ve 60 views kez görüntülendi.

AK Parti, İl, İlçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtıldığı bir program gerçekleştirdi. Saat 12.00’da Kındam Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen program, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Fatih Şahin’in de katılımıyla siyasi çevrelerin ve vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Fatih Şahin, yeni dönem belediye başkan adaylarının Kırşehir için önemli projeleri ve yenilikleri hayata geçireceklerinin sözünü Kırşehir Halkı’na verdi.

Açıklanması geciken Mucur Belediye Başkan Adaylığı için Kırşehir Valiliğinden emekli eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü OSMAN DEMİR olurken, Boztepe İlçesi’nde Sanayi Ticaret Eski İL Müdürü MAHMUT DALGALI açıklandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.