AK PARTİ KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ARSLAN, AMATÖR SPOR KULÜPLERİ VE FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİ. « Kırşehir Anadolu Haber

AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

AK PARTİ KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ARSLAN, AMATÖR SPOR KULÜPLERİ VE FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİ.

Bu haber 08 Şubat 2024 - 18:22 'de eklendi ve 118 views kez görüntülendi.
Başkan Adayı Arslan,
Kırşehir’de; amatör sporun gelişmesi ve profesyonel liglere sporcular yetiştiren bir şehir haline gelmesi için tam desteği sunacağız. Çocuklarımıza, gençlerimize ve büyüklerimize spor yaptırmak en önemli amacımız, sadece futbolda değil tüm spor dallarında kulüplerin çok daha fazla destekleneceğinin sözünü verdi.
Belediye Başkan Adayı Osman Arslan,
Kırşehir’li sporcularımızın profesyonel liglerde olmasını istiyoruz. Kırşehir’in takımlarının kadrosunda şehrimizle aidiyet duygusu olan insanlar olsun istiyoruz. Amatör spor kulüplerimize çok destek vereceğiz, onlara güveneceğiz, onlar da sporcularını yetiştirecek. Spor birleştirici bir güçtür. İçinizdeki hırsı, öfkeyi terbiye eder. Biz bu işi çok önemsiyoruz. dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig