AK PARTİ KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MUSTAFA ÇELİKTEN BASIN BİLDİRİSİ « Kırşehir Anadolu Haber

AK PARTİ KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MUSTAFA ÇELİKTEN BASIN BİLDİRİSİ

Bu haber 07 Aralık 2023 - 13:55 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Kıymetli Hemşehrim,

Büyük ve güçlü Türkiye davasına gönül vermiş bir Kırşehirli olarak, yaklaşan yerel seçimler çerçevesinde doğup büyüdüğüm anavatanım Şirin Kırşehir’den AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığımı siz değerli hemşehrilerimle paylaşmaktan onur duyarım.

Bildiğiniz üzere ülkemiz son 22 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok büyük reformlar geçirmiş, gerek ekonomik kalkınma gerekse de toplumsal refah anlamında büyüme ve ilerlemeler kaydetmiştir.

Milletimizin şahit olduğu bu değişim ve dönüşüm sürecine şehrimizi dahil etmek, Kırşehirimizi Türkiye Yüzyılına yakışır şekilde bir dünya markası yapmak için Belediyemiz için Aday Adayı olmuş bulunuyorum.

Şehrimiz, sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri ile evrensel bir marka haline gelebilecek potansiyele sahiptir. Kırşehirimizin uluslararası arenada tanınması ve özellikle turistler için cazibe merkezi olabilmesi için tüm kültürel diplomasi yöntemlerini kullanacağız.

Anadolu’nun tam orta yerinde, medeniyetlerin beşiğinde, Kuzeyden Güneye, Doğudan Batıya tüm Türkiye’nin kültürel kesişim noktası olan Kırşehirimiz, iktisadi anlamda da sahip olduğu potansiyeli yansıtamamakta, arzu edilen düzeyde iktisadi yatırım çekememektedir. Kırşehir’e hizmetlerimiz yalnızca altyapı/üstyapı imkanlarıyla sınırlı olmayacak, hemşehrilerimize sunulan iş imkanlarının da artırılması için azami düzeyde gayret sarf edeceğiz.

Yüce Allah’ın izni, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, Kırşehir’i tekrar hizmet belediyeciliğine kavuşturmayı, AK kadrolarla buluşturmayı hedeflemekteyiz.

Sizlerin takdiriyle belediye başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmek için var gücümle çalışacağımdan hiçbir şüpheniz olmasın.
Bu süreçte desteğinizi şükranla karşılayacağım.

Rabbim beni sizlere mahcup etmesin.

Selam saygı ve dua ile.

Mustafa ÇELİK
AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı

Veysel TURGUT
Veysel TURGUTveyselturgut@kirsehiranadoluhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.