AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI MUSTAFA ÇELİK, İDDİALI KONUŞTU « Kırşehir Anadolu Haber

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI MUSTAFA ÇELİK, İDDİALI KONUŞTU

Bu haber 19 Aralık 2023 - 18:32 'de eklendi ve 169 views kez görüntülendi.

KIRŞEHİR -Ak Parti’den Kırşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Çelik, seçilmesi halinde yapmayı düşündüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MUSTAFA ÇELİK: “KIRŞEHİR’İMİZİ ÖRNEK GÖSTERİLECEK HALE GETİRMEK İSTİYORUZ”

Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Çelik, “Türkiye’miz yürüttüğü projelerle nasıl ki bölgenin değil dünyanın da önemli güçlerinden biri haline geldi ise bizler de hem yerel hem de küresel bağlamdaki 50’ye yakın projemizle Kırşehir’imizi örnek gösterilecek hale getirmek istiyoruz” dedi.

MUSTAFA ÇELİK: “YARIM KALAN PROJELERİMİZE YEPYENİ PROJELER EKLEDİK”

Yarım kalan projelere yepyeni projeler ekleyeceklerine dikkat çeken Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Çelik, “Ak Parti belediyecilik anlayışımızda hizmet, proje ve eser siyaseti önemli bir yer tutmaktadır. Bilim merkezlerinden termal turizme, üretim ve istihdam merkezlerinden akıllı şehir sistemlerine, küresel sorun olan iklim değişikliğiyle mücadeleden alt yapı çalışmalarına kadar her alanda hizmet verecek projelerimizi yeni dönemde milletimizin refahı ve mutluluğu için katlayarak gerçekleştirmek istiyoruz. Yarım kalan projelerimize birbirinden kıymetli yepyeni projeler ekledik. Her mahallemize hizmet için dokunacağız” diye konuştu.

MUSTAFA ÇELİK: “PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Kırşehir’i Ak Parti belediyeciliği ile tekrar buluşturacaklarını söyleyen Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Çelik, “Engelsiz parklarımız da dahil olmak üzere doğa parklarımız, bahçelerimiz, hizmet binalarımız, camilerimiz, kütüphanelerimiz, aqua parklarımız, semt sahalarımız, içme suyu arıtma tesislerimiz, sanat sokaklarımız, konservatuvarlarımız, sanayi sitelerimiz ile ve daha birçok alanda sizlere hizmet sunacağız. Söz konusu projelerimizi ayrım yapmadan Kırşehir’imizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı dahil ederek titizlikle hazırladık. Çünkü içerisinde milletin olmadığı hiçbir projeyi tanımıyoruz.
“ Türkiye Yüzyılı belediyeciliği sayesinde; 31 Mart 2024 tarihinde tüm şehirlerimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin AK Partimizin belediyeciliğiyle buluşacağına canı yürekten inanıyorum. Allah nasip eder, Kırşehir için şahsım bu kıymetli görev için takdir edilirse planladığımız bütün projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.