AFAD TARAFINDAN TAMP TOPLANTISI YAPILDI « Kırşehir Anadolu Haber

AFAD TARAFINDAN TAMP TOPLANTISI YAPILDI

Bu haber 21 Mart 2024 - 17:10 'de eklendi ve 18 views kez görüntülendi.

Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü ve Destek Çözüm Ortakları ile Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) toplantısı Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kırşehir TAMP çerçevesinde teknik destek ve ikmal çalışma grubu, ulaşım altyapı çalışma grubu ana çözüm ve destek çözüm ortakları ile gerçekleştirilen toplantıya İl AFAD Müdürü Uğur OLGUN ve Şube Müdürleri de katılım sağladı.

Toplantıda, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ili kapsayan depremde ve takip eden süreçte TAMP kapsamında yapılan çalışmalar değerlendirilmiştir. Ayrıca eksikliklerin giderilmesi ve planların güncellenmesi, sürekliliği, uygulanabilirliği konularında da değerlendirme yapılmıştır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.