KIRŞEHİR’DEN YARDIMLAR DEVAM EDİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR’DEN YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Bu haber 09 Şubat 2023 - 15:53 'de eklendi ve 150 views kez görüntülendi.

   Kapalı spor salonunda deprem bölgesine gönderme amacıyla toplanan yardımlar zaman kaybetmeden tırlara yüklenerek derhal sevkiyatları başlıyor.

   Kırşehir’in diğer bölgelerinde toplarlanan yardımlar da Kapalı spor salonuna geliyor burada ayrıştırılarak AFAD yetkililerine ulaştırılmak üzere ayrı ayrı paketleniyor.

   Birçok gencin gönüllü ve fedakarca çabalarıyla yöre vatandaşlarının yardımları emin ellerde depremzedelerimize vakit kaybetmeden ulaştırılıyor.

   Doğal olarak oluşan bu çabalar gönüllü sayısını gün geçtikçe arttırıyor gençlerimiz de yardımseverlik duygusu pekişiyor.

   Türkiye’nin  her yanında ve yurtdışından gelen yardımların bölgeye ulaşmasıyla bir nebzede olsa eksikler giderilse de ,öte yandan hala ulaşılamamış bölgelerin olması ve depremin zarar verdiği alanlarda henüz bir şey yapılamamış olması da ayrı bir hüzne yol açıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.