1. Grup Gönüllü Eğitimleri Tamamlandı « Kırşehir Anadolu Haber

1. Grup Gönüllü Eğitimleri Tamamlandı

Bu haber 09 Mayıs 2024 - 18:46 'de eklendi ve 25 views kez görüntülendi.

Online olarak eğitimlerini tamamlayan Temel AFAD Gönüllülerine, İl AFAD Müdürlüğü eğitmenlerince yüz yüze Destek AFAD Gönüllüsü eğitimi verildi.

E- Devlet üzerinden sisteme kayıt yapıldıktan sonra çevrimiçi olarak eğitimlerini tamamlayan 18 yaşını doldurmuş herkes müdürlüğe başvuru yapmaları halinde Destek AFAD Gönüllüsü eğitimlerine katılabilirler. Eğitimler yüz yüze ve uygulamalı olarak yapılmaktadır.

AFAD Gönüllüleri hiçbir şekilde AFAD çalışanlarına alternatif ya da tehdit değildir. Daima iki taraf birbirine katkıda bulunarak tamamlayıcı özellikleriyle birbirinin gücünü ve değerini arttırıcı çalışmalarda bulunur.

 

 ve Gönüllülerimizin katkılarıyla afetlerin getireceği maddi ve manevi zararı en aza indirmek ve toplumu afet ve acil durumlara karşı daha dirençli hale getirmek, afet ve acil durumlardan etkilenmiş topluluklara daha etkin bir hizmet sağlamak mümkün.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.