Üniversitede Depremde Vefat Eden Öğrencilerimiz Anısına Ağaç Dikimi Gerçekleştirildi « Kırşehir Anadolu Haber

Üniversitede Depremde Vefat Eden Öğrencilerimiz Anısına Ağaç Dikimi Gerçekleştirildi

Bu haber 02 Kasım 2023 - 17:29 'de eklendi ve 55 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden öğrencilerimiz için ağaç dikimi gerçekleştirdi. Törende önce üniversitede öğrenim görmekteyken depremde hayatlarını kaybeden Ayşe Yağmur Kahveci, Canan Kozak, Murat Yılmaz, Zehra Küçük, Fadime Çevik ve Şifanur Kısa için hatim duası yapıldı. Duanın ardından bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil asrın felaketinin yaşandığı depremde hayatlarını kaybeden deprem şehidi öğrencilerinin hatıralarını yaşatmak istediklerini belirtti.

Ağaç dikimin ardından Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil Üniversite Eğitim Fakültesi önünde Filistin’de yaşanan insanlık dramına katkı için açılan ‘Hayır Çarşısı’nı ziyaret etti.  Karahocagil burada yaptığı konuşmada, ‘’Bugün çok anlamlı ve örnek bir etkinlik yapılıyor. İnsani duyarlılığın önemli bir göstergesi olan bu etkinliğe emek veren herkese teşekkür ediyor, zulmün bir an evvel son bulmasını arzu ediyorum” ifadelerini kullandı. Filistin halkına katkı için açılan kermes iki gün boyuna devam edecek. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Prof. Dr. Musa Özata ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter’in de katıldığı etkinliklere çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.