TGK ÜYELERİ OSMANELİ İLÇESİNE HAYRAN KALDI « Kırşehir Anadolu Haber

TGK ÜYELERİ OSMANELİ İLÇESİNE HAYRAN KALDI

Bu haber 19 Şubat 2024 - 17:08 'de eklendi ve 26 views kez görüntülendi.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri (TGK), 27. Başkanlar Kurulu toplantısı için geldikleri Bilecik’te Osmaneli ilçesinde tarihi ve kültürel bir gezi yaptı.
Bilecik İletişim ve Medya Derneği Başkanı Mehmet Ergün’ün daveti üzerine Türkiye’nin en büyük çatı örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tahir Gülebak, Mehmet Emin Turpçu, Osman Koca, Gaye Coşkun, Ali Özdemir, Sinan Tunç ve Kürşat Tuncel, Mevlüt Yeni, Mehmet Çelik, Atilla Durak, Ercan Atay, Cem Kaytan, Vahap Güner ile ülkenin her bölgesinden gelen yüze yakın gazeteci, eşleri ve aileleri ile birlikte ilçenin önemli mekanlarını gezdi.
Geçmişte 18 medeniyete ev sahipliği yapan Osmaneli’ndeki muhteşem tarihi yapılar karşısında büyülenen gazeteciler, bol bol fotoğraf çekerek anı biriktirdi.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de ilçenin tarihini, projelerini ve gerçekleştirmek istediği hedefleri anlattı. İlçede sabah erken saatlerde belediyenin davetlisi olarak Kültür Sanat Spor Konağı’nda kahvaltı yapan heyet, yüz yıllık evler arasında yürüyüş yaptı, Aya Yorgi Kilisesi’ni gezdi.
Son olarak Osmaneli-Sakarya yolunda bulunan ve içerisinde 4 şifalı suyun aktığı çeşmeleri barındıran dinlenme tesisi Yunus Söylet İçmeler’e uğrayan heyet, kentimizden unutulmaz hatıralarla ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.