Siirt protokolü COVID-19 aşısı oldu « Kırşehir Anadolu Haber

Siirt protokolü COVID-19 aşısı oldu

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:30 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun ardından İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay da COVID-19 aşısı yaptırdı.

SİİRT (İGFA) – Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi COVID-19 Aşı Uygulama Ünitesi’nde sağlık çalışanı tarafından aşısı uygulanan Vali Hacıbektaşoğlu, il genelinde şu ana kadar 5 bin 336 vatandaşa aşı yapıldığını söyledi. Aşılama çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Vatandaşlarımız e-Nabız uygulamasındaki COVID-19 aşı durumu bilgilendirme özelliği sayesinde aşı için belirlenen öncelik grubunda olup olmadıklarını görebilirler” dedi. Salgınla mücadelede maske, mesafe ve temizlik kurallarına ve kısıtlamalara mutlaka uyulması gerektiğini de hatırlatan Vali Hacıbektaşoğlu, pandemi süresince büyük bir fedekarlık ve özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına ve salgınla mücadelede alınan tedbirlere uyan tüm Siirtli vatandaşlara teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.