Siirt Hamiyet Merkezi’nde yetim çocuklar sevindirildi « Kırşehir Anadolu Haber

Siirt Hamiyet Merkezi’nde yetim çocuklar sevindirildi

Bu haber 20 Şubat 2021 - 19:21 'de eklendi ve 143 views kez görüntülendi.

Siirt Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hamiyet Merkezi, yetim çocukları ağırladı.

SİİRT (İGFA) – Siirt Belediyesi’nin Kadın Sosyal Tesisi ve Spor Merkezinde düzenlenen etkinlikte çocuklara yönelik film gösterimi yapıldı. Anneleri ile birlikte merkezde ağırlanan yetim çocuklar, palyaço gösterileri ile bol bol güldü. 
Çocuklarla ve anneleri ile sohbet eden Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu  eşi Güney Hacıbektaşoğlu etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıttılar. Merkezin kurulmasındaki emeklerinden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Aytek ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci’ye teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu,  Hamiyet Merkezi’nin yardımın ötesinde yetim çocukların kişisel gelişimleri için yalnız olmadıklarını onlara hissettirecek, her türlü etkinliği aileleriyle yürütecekleri bir merkez olacağını söyledi. 

Bu arada Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci ise Hamiyet Merkezi tarafından 85 aile ve 430 yetim çocuk tespit edildiğini açıkladı. Özekinci, tespit edilen 85 aileye ve çocuklarını ağırlayacakları merkezde çocuklara müzik kursundan beceri kursuna, spor faaliyetlerinden kültürel faaliyetlere kadar bir çok etkinlik düzenleneceğini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.