Sanatçı Toygun Ateş Malatya’da vefat etti « Kırşehir Anadolu Haber

Sanatçı Toygun Ateş Malatya’da vefat etti

Bu haber 20 Şubat 2021 - 19:21 'de eklendi ve 129 views kez görüntülendi.

Koronavirüs nedeniyle Malatya’da yoğun bakımda tedavi gören 66 yaşındaki oyuncu Toygun Ateş vefat etti.

MALATYA (İGFA) – 6 Şubat’ta test sonucu pozitif çıkan sinema ve tiyatro sanatçısı Toygun Ateş, durumunda iyileşme olmayınca tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde entübe edilmişti. Organ yetmezliği olduğu da ortaya çıkan Ateş, hayatını kaybetti.

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Ali Beytür yaptığı açıklamada, “COVID-19 enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda cihaza bağlı entübe olarak  hastanemizde tedavi görmekte olan tiyatro sanatçısı Toygun Ateş vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Toygun Ateş, 9 gündür hastanemizde tedavi görmekteydi” dedi. 66 yaşındaki tiyatro ve sinema sanatçısının yaşamını yitirmesi sinema çevrelerinde büyük üzüntü yarattı. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.