OMDUPSMAN KIRŞEHİRLİLERİ DİNLEDİ « Kırşehir Anadolu Haber

OMDUPSMAN KIRŞEHİRLİLERİ DİNLEDİ

Bu haber 21 Aralık 2023 - 17:00 'de eklendi ve 66 views kez görüntülendi.

Kamu Başdenetçisi, Ombudsman Şeref Malkoç, beraberindeki Kamu Denetçileri ile birlikte Kırşehirlilerin talep ve sorunlarını dinledi.

Ombudsman Şeref Malkoç’un konuşmasının ardından salonda bulunan Kırşehirliler, kamuda yaşadıkları problemleri Kamu Denetçilerine aktardı.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Kırşehir Valisi H. Mete Buhara’nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadık Gülecen, Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Kamu Denetçileri Arif Dülger ve Sadettin Kalkan, kaymakamlar, STK temsilcileri, kamu personelleri, muhtarlar, siyasi parti il temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.