Mardin’de AYKOME toplandı « Kırşehir Anadolu Haber

Mardin’de AYKOME toplandı

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:29 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen’in başkanlığında Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

MARDİN (İGFA) – Mardin’de gerçekleşen AYKOME toplantısında kent genelinde süren alt yapı çalışmaları değerlendirildi. Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen’in başkanlığındaki toplantıya Artuklu, Ömerli, Mazıdağ, Kızıltepe Belediye Başkanları ile Daire Başkanları, Karayolları, MARSU, DEDAŞ, Akmercan ile diğer kurum yetkilileri katıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Vali ve Büyükşehir Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’ın talimatları doğrultusunda kent genelinde alt yapı çalışmaları başta olmak üzere birçok alanda hizmet atağı başlatacaklarını kaydetti. “Artık Mardin’de alt yapı gibi bir sorun ile karşılaşmak istemiyoruz onun için bu sorunu sonlandırmak istiyoruz” diyen Süzen, Şubat ayının sonunda Büyükşehir’in sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve yolların asfaltlanması için ihaleye çıkılacağını, yetkili kurumlarla birlikte doğalgazı tüm ilçelerimize götürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Toplantıda Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan, Daire Başkanlığının iş ve işlemleri ile ilgili genel bilgi verirken altyapı yatırımları yapan kamu kurum ve kuruluşlarının 2021 yılı yatırım öngörüleri görüşüldü.  

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.