KIRŞEHİR’DE GÖZLER AK PARTİ’NİN ADAYINA ÇEVRİLDİ ‘KIRŞEHİR ADAYI’NIN 15 OCAK’TA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR’DE GÖZLER AK PARTİ’NİN ADAYINA ÇEVRİLDİ ‘KIRŞEHİR ADAYI’NIN 15 OCAK’TA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Bu haber 08 Ocak 2024 - 18:33 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.
KIRŞEHİR- Mahalli İdareler seçimlerine sayılı haftalar kalırken, nefesler tutuldu tüm gözler Ak Parti’nin Kırşehir merkezde adayının açıklanmasına çevrildi.
MHP AK PARTİ ADAYINI DESTEKLEYECEK
CHP Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Başkan Selahattin Ekicioğlu ile yoluna devam etme kararı alırken, Ak Parti ve MHP ise Kırşehir’de her iki parti tabanın ortak oy verebileceği Ak Partili bir başkan adayı çıkarma kararı aldı.
KIRŞEHİR’İN 15 OCAK’TA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR
Ak Parti’nin bugün bir kısım illerin adaylarını İstanbul’da, Kırşehir’inde içinde bulunduğu illerin ise 15 Ocak’ta Ankara’da açıklaması bekleniyor.
ALGI OPERASYONLARI YAPILMAYA BAŞLANDI
Şehrimizde MHP’nin de destekleyeceği Ak Partili belediye başkan adayının kim olacağı büyük merak uyandırırken, Kırşehir Kulis ve sosyal medyada günlük listeler üretilmeye başlandı. Bazı adaylar, kendilerinin yaptırdığı anketi Ak Parti Genel Merkezi yaptırmış gibi sosyal medyaya sızdırarak algı operasyonu yapmaya başladı.
KULİS VE SOSYAL MEDYADA GÜNLÜK LİSTE YAYINLANIYOR
Kırşehir Kulislerindeki söylentilere göre, Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Eski İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, ikinci sıra milletvekili adayı Dr. Osman Aslan, Eğitimci Eski Milli Eğitim Müdürlerinden Mustafa Çelik ve Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz isimlerinden birisinin aday olarak açıklanabileceği görüşleri beyan ediliyor. Son dakika bilgilerine göre ise, iki dönem Ak Parti İl Başkanlığı ve bir dönem Kırşehir Milletvekilliği yapan Muzaffer Aslan’ın da sürpriz bir şekilde açıklanabileceği konuşulmaya başlandı. Kırşehir’de gençlik kolları başkanlığı ve üniversitede hocalık yapan Mahmut Sami Doğancı ile İşkur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya’nın da aday gösterilme ihtimalinin de bulunduğu görüşünü savunan çevreler bulunuyor.
AK PARTİ BELEDİYEYİ ALABİLMEK İÇİN İDDİALI
Ak Parti Genel Merkezi’nin Kırşehir’de belediye başkanlığını alabilmek için elinden gelen gayreti göstereceği bunun için seçimi riske sokmayacak bir adayı açıklayacağı bize gelen bilgiler arasında yer alırken, bazı partili çevreler ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kırşehir adayını resmi olarak açıklayana kadar sosyal medyada dolaşan gerçeklikle alakası olmayan görüşlere itibar edilmemesini istediler. Edinilen bilgilere göre, parti genel merkezinin işi daha ciddi tuttuğu ve bilgi sızmasını önleyebilmek için parti kapılarını kapattığı gelen bilgiler arasında.
MHP KİLİT PARTİ Mİ OLACAK?
Öte yandan ise MHP’nin Kırşehir’de aday çıkarmama ve Ak Parti’nin adayını destekleme kararını alması MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç’ında ‘aday tespitinde fikrinin sorulacağı’ görüşü Kırşehir’de sıkça konuşulmaya başlandı. Bunun üzerine Ak Partili Belediye Başkan Aday Adayları günlük olarak MHP’yi ziyaret etmeye başladılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.