KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELİR ŞEFLİĞİ VEZNELERİ ÖĞLE ARALARI DA AÇIK « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELİR ŞEFLİĞİ VEZNELERİ ÖĞLE ARALARI DA AÇIK

Bu haber 26 Mayıs 2025 - 15:28 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELİR ŞEFLİĞİ VEZNELERİ ÖĞLE ARALARI DA AÇIK

        Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği öğle arası; 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günü saat 09:00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

            EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ 1. TAKSİT ÖDEMELERİNDE SON GÜN 2 HAZİRAN 2025 PAZARTESİ

            Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği, öğle arası dahil mesai saatleri içerisinde hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca ödemeler www.kirsehir.bel.tr adresindeki “Online İşlemler” bölümünden de yapılabiliyor. 

Emlak Vergisi’nin 1. taksit ödemelerinin 2 Haziran’da sona erecek olması nedeniyle Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği Vezneleri öğle araları da açık olacak.

Bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak tahsil edilen Emlak Vergisinin birinci taksit ödemesi 2 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.