KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE TÜBİTAK, AB VE COST PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE TÜBİTAK, AB VE COST PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bu haber 19 Şubat 2024 - 17:27 'de eklendi ve 34 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezinde TÜBİTAK, AB ve Cost Proje değerlendirme toplantısı 19 Şubat 2024 günü gerçekleştirildi. Toplantıya KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Musa Özata, BAP Koordinatörü Prof. Dr. Muttalip Çiçek, TTO müdürü Öğr. Gör. Mahmut Sarı  ve Üniversitenin çeşitli birimlerinden çok sayıda öğretim elemanı katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş’in açılış  konuşmasını gerçekleştirdiği toplantıda, üniversitenin 5 yıllık süreçte toplam 100’e yakın  proje hazırlandığını ifade edildi. Güneş, üniversitenin AR-GE çalışmalarında BAP Koordinatörlüğünü güçlendirerek  proje sayısını artırmak için ellerinden gelen her türlü desteği sağalacaklarını vurgulandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.