KAMAN KAYMAKAMINDAN NEVRUZ MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

KAMAN KAYMAKAMINDAN NEVRUZ MESAJI

Bu haber 21 Mart 2023 - 12:08 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

Düşen cemreler ve açan çiçekler ile gelişini önceden haber aldığımız bahar mevsiminin ilk gününde, 21 Mart’ta kutladığımız Nevruz, kardeşliğin, dayanışmanın, doğa sevgisi ve yaşama sevincinin, hayata ve birbirimize yeni bir umutla sarılmanın sembolüdür.
Milletimiz, tarih boyunca ortak bir kültürü, ortak bir medeniyeti paylaşmış, sevinçte de, kederde de kader birliği yapmış, yaşadığımız her türlü güçlüğü ve zorluğu birlik ve beraberlik içinde atlatarak, birbirlerine sarsılmaz bağlarla kenetlenmiştir.
Unutulmamalıdır ki geçmişten günümüze farklı kültür ve dini inançlara sahip insanların dostluk, kardeşlik ve sevgi hisleri ekseninde sıkı sıkıya kenetlendiği ülkemizdeki bu hoşgörü anlayışı, kültürel mirasımızı yaşatan en büyük zenginliğimizdir. Asırlardır her türlü güçlüğü birbirine destek olarak aşmayı bir yaşam biçimi haline getirmiş aziz milletimiz, dün olduğu gibi bundan sonra da nice bayramları huzur ve mutluluk içerisinde beraberce kutlayacaktır.
Sadece ülkemizde değil, çok geniş bir coğrafyada kutlanan baharın uyanışını simgeleyen, birliğin, kardeşliğin adı olan, bolluk ve bereketi çağrıştıran “Nevruz Bayramı’nın” başta ülkemiz olmak üzere, gönül coğrafyamıza ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.