JANDARMA MESLEĞİ ÇOCUKLARA TANITILDI « Kırşehir Anadolu Haber

JANDARMA MESLEĞİ ÇOCUKLARA TANITILDI

Bu haber 07 Mart 2024 - 16:31 'de eklendi ve 30 views kez görüntülendi.
Jandarma Mesleği çocuklara tanıtıldı. Güvenlik birimleri öğrenci buluşması kapsamında Jandarma Mesleğinin Tanıtılması, Reflektörlü Yelek Giy Görünür Ol ve Kaskımla Güvendeyim konulu tanıtım etkinliği yapıldı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “ Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele Çocuk Amirliği ve Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte 27 Şubat 2024 tarihinde Kaman İlçe Jandarma Komutanlığında ‘Özel Misafirlerimizi Ağırlıyoruz’ projesi ile Cevizkent Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine Tim Jandarma Videosu izletilerek Jandarma Mesleği hakkında tanıtım ve bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir. Ayrıca özel misafirlerimize ‘Reflektörlü Yelek Giy Görünür Ol ve Kaskımla Güvendeyim’ kampanyası hakkında bilgilendirme yapılmış, çocuklarla keyifli ve eğlenceli zaman geçirilmiştir.
Çocuklara, balon, kek, dergi ve Jandarma amblemli yaka rozeti hediye edilmiştir” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.