Bursa Yenişehir’de İYİ Parti siyasi faaliyetlerini durdurdu! « Kırşehir Anadolu Haber

Bursa Yenişehir’de İYİ Parti siyasi faaliyetlerini durdurdu!

Bu haber 19 Şubat 2021 - 11:29 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

Bursa’da İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, Gara’dan gelen şehit haberleri dolayısıyla ilçede bir hafta boyunca siyasi faaliyetleri durdurma kararı aldıklarını açıkladı.

BURSA (İGFA) – Gara’da şehit edilen 13 vatan evladının acısı tüm ülkeyi hüzne boğarken, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde İYİ Parti Teşkilatı, bir hafta boyunca ilçedeki siyasi faaliyetleri durdurma kararı aldı.

“Hiçbir siyasi hareket ve gündem vatan için can veren aziz şehitlerimizin bir damla kanından kıymetli değildir” diyen Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, yas ilan ettiklerini söyledi. Hükümetin yapamadığını yaparak Yenişehir’de bir hafta boyunca siyasi faaliyetleri durdurma kararı aldıklarını belirten başkan Özel, açıklamasında, “Milli bir meselede, milli bir acıda, milli yas ilan etmek için daha neyi bekliyorsunuz? Rengini, şehitlerimizin, o kahramanlarımızın kanından alan ay yıldızlı bayrağımızı, yarıya indirmemekle, neyin hesabını yapıyorsunuz? Şehadet şerbeti içen vatan evlatlarımıza sonsuz şükran ve saygılarımızı sunuyoruz” görüşlerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.