AK PARTİ’NİN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU « Kırşehir Anadolu Haber

ANA

YAZARLAR

AK PARTİ’NİN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

Bu haber 10 Şubat 2024 - 13:07 'de eklendi ve 45 views kez görüntülendi.
Ak Parti’nin Kırşehir’de aday tanıtım toplantısı düzenlenecek.
Kındam Spor Salonu’nda yapılacak olan toplantıya; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, il ve ilçe adayları ile çok sayıda partililerin katılması bekleniyor.
Kırşehir’in tekrar Ak Parti belediyeciliğiyle tanışacağını söyleyen Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, “Bilindiği üzere İl Belediye Başkan Adayımız Dr. Osman Arslan’ı 18 Ocak’ta Ankara’da yapılan tanıtım toplantısında kamuoyuna açıklamıştık. Zaman kaybetmeden çalışmalarımıza başladık. Hem teşkilatlar olarak bizler hem de adayımız Dr. Osman Arslan saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. İl Belediye Başkan adayımızı açıkladıktan sonra sıra ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızı açıklamaya geldi. Kısmet olursa 10 Ocak Cumartesi günü Saat 12.00’de Kındam Kapalı Spor Salonunda Genel Başkan Yardımcımız ve Genel Sekreterimiz Fatih Şahin’in katılımıyla büyük bir coşkuyla ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızı açıklayacağız. Tüm halkımızı bu coşkumuza ortak olması için Kındam Kapalı Spor Salonuna davet ediyorum” dedi.
Öte yandan ise aday tanıtım toplantısında Mucur Belediye Adayı olarak Osman Demir, Kaman Belediye Başkan Adayı Emre Demirci, Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Hasan Hakanoğlu, Boztepe Belediye Başkan Adayı Mahmut Dalgalı, Akpınar Belediye Başkan Adayı Orhan Borhan ve Akçakent Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç olarak açıklanması bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.