KIRŞEHİR JANDARMASI UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERMİYOR
KIRŞEHİR- Çiçekdağı İlçesinde güvenlik güçleri tarafından bir uyuşturucu operasyonu yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çiçekdağı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmada uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönündeki bilgiler üzerine operasyon gerçekleştirildi.
Çalışmada uyuşturucu madde kullandığı değerlendirilen ve haciz yakalamalı olduğu tespit edilen araçta ve şahısların ikametlerinde yapılan aramada; (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, (1) adet kurusıkı tabanca, (1) adet satır, (1) adet kasatura ele geçirildi.
Gece gündüz demeden operasyonlara devam edeceklerine işaret eden güvenlik güçleri yaptıkları açıklamada, “Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı olarak Uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz bu mücadele, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi koruma mücadelesidir. Her sokakta, her caddede, her köşe başında biz varız. Gece gündüz demeden operasyonlarımıza kararlılıkla devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” denildi.
