FRANSIZ PASTACILIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ « Kırşehir Anadolu Haber

FRANSIZ PASTACILIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

Bu haber 11 Haziran 2025 - 15:01 'de eklendi ve 220 views kez görüntülendi.
FRANSIZ PASTACILIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ
KIRŞEHİR- Kırşehir Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağlı Yenice Aile Destek Merkezi’nde aldıkları ‘Şef Ömer Ulus İle Fransız Pastacılığı Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Pastacılık kursiyerleri, Fransız Pastası Şefi Ömer Ulus tarafından verilen ve üç gün süren eğitimi tamamladılar. Kursiyerler eğitim anında her zaman yanlarında olarak kendilerine destek ve moral veren Vali Yardımcısı Alper Balcı başta olmak üzere Kırşehir’de bir ilki gerçekleştiren Vakıf Müdürü Atakan Alan’a bu sürece öncülük ettiği için teşekkür ettiler.
Eğitim boyunca 18 farklı ürün üzerinde çalışarak toplamda 200’ün üzerinde pasta üretildi. Katılımcıların ilgisi, öğrenmeye olan hevesi ve disiplini bu sürecin çok daha değerli ve verimli geçmesine vesile oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.